Ontdek de wekelijkse Vogeltjesmarkt in Antwerpen, een traditie die al meer dan vijfhonderd jaar bestaat en een belangrijk onderdeel is van de stadscultuur. Elke zondagochtend vindt de markt plaats op het Theaterplein en de omliggende straten in het historische stadscentrum van Antwerpen. Hoewel de naam anders doet vermoeden, biedt de markt een breed scala aan producten, van bloemen, planten, groenten en fruit tot kleding, antiek en tweedehands spullen. De markt is een populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Naast de marktkramen zijn er ook verschillende straatartiesten en muzikanten die de markt een levendige en gezellige sfeer geven. Het is een geweldige plek om te genieten van een ochtendwandeling, een kopje koffie te drinken en te genieten van de lokale cultuur.

Als u van plan bent om de Vogeltjesmarkt te bezoeken, is het Hyllit Hotel de perfecte uitvalsbasis om Antwerpen te verkennen. Dit hotel ligt gunstig in het hart van de stad, op slechts enkele minuten loopafstand van het Theaterplein waar de markt plaatsvindt. Geniet van de lokale cultuur en maak gebruik van de luxe voorzieningen van het Hyllit Hotel tijdens uw verblijf in Antwerpen.

U kan elke zondag de Vogeltjesmarkt bezoeken van 8u tot 13u - toegang is gratis.