Het Antwerpse Diamantkwartier is dé plek voor wie op zoek is naar prachtige diamanten en unieke juwelen. Gelegen in het hartje van Antwerpen, is deze wereldberoemde buurt de thuisbasis van meer dan 1.500 diamantbedrijven en speelt het een belangrijke rol in de internationale diamanthandel. Het Hyllit Hotel, gelegen in het hart van de stad, bevindt zich ook in deze prachtige wijk.

Wil je graag meer te weten komen over deze fascinerende buurt en het vakmanschap achter het slijpen en polijsten van diamanten? Maak dan een wandeling door de vele diamantwinkels en -fabrieken en ontdek de rijke geschiedenis van het Antwerpse Diamantkwartier, die teruggaat tot de 15e eeuw.

Of ben je eerder op zoek naar een prachtige verlovingsring, trouwring of ander uniek sieraad? In het Antwerpse Diamantkwartier vind je tal van juwelierszaken waar je terecht kunt voor de meest exclusieve en hoogwaardige juwelen.

Een bezoek aan het Antwerpse Diamantkwartier is dan ook een must-do tijdens je verblijf in het Hyllit Hotel in Antwerpen. Ontdek deze bijzondere buurt vol schitterende diamanten en laat je betoveren door de prachtige juwelen die er te vinden zijn. Plan je bezoek vandaag nog en beleef een onvergetelijke dag in het Antwerpse Diamantkwartier!