Evenementen in Antwerpen

Evenementen in Antwerpen

Ervaar de bruisende energie van Antwerpen met onze centrale locatie in het hart van de stad, perfect gelegen voor het bijwonen van de vele evenementen en festivals die in de stad worden gehouden. Of je nu geïnteresseerd bent in muziek, cultuur, sport of gastronomie, Antwerpen heeft voor ieder wat wils.

Ons hotel is de ideale uitvalsbasis om te genieten van alle opwinding die de stad te bieden heeft. Vanuit onze kamers heb je een adembenemend uitzicht op de skyline van Antwerpen en kun je ontspannen en genieten van de vele faciliteiten die ons hotel biedt.

Van het jaarlijkse Jazz Middelheim festival tot de unieke Antwerpse Kerstmarkt, er is altijd wel iets te beleven in Antwerpen. Onze website biedt informatie over alle komende evenementen, zodat je je verblijf bij ons kunt plannen en niets hoeft te missen. Of je nu komt voor een weekendje weg of voor een langer verblijf, ons hotel is de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de vele evenementen die Antwerpen te bieden heeft.

Vier het Nieuwe Jaar met André Rieu

Maak je klaar om betoverd te worden door André Rieu, de Koning van de Wals, terwijl hij Antwerpen verrijkt met zijn befaamde Johann Strauss Orchestra voor een speciaal Nieuwjaarsconcert op 7 januari 2024.

Lees meer

Winter in Antwerpen, bezoek Antwerpen tijdens de kerstperiode

Van vrijdag 8 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 staat Antwerpen in het teken van een betoverende winter. Beleef de magie van het seizoen met winterse activiteiten, sfeervolle verlichting, gezellige wandelingen en warme momenten door de hele stad. Ontdek nieuwe pleinen en geniet van het reuzenrad, de schaatsbaan, heerlijk eten op de kerstmarkt en meer.

Lees meer

De Notenkraker Balletvoorstelling

p 26 december komt de betovering van De Notenkraker naar Antwerpen. Laat u meevoeren door dit onvergetelijke sprookjesballet in het hart van de stad. Een avond vol indrukwekkende dans, schitterend ballet en betoverende muziek die jong en oud zal bekoren.

Lees meer

Musical "Les Misérables" | Stadsschouwburg Antwerpen

Duik vanaf 15 oktober tot en met 17 december 2023 in de betoverende wereld van 'Les Misérables' in Antwerpen. Een tijdloos meesterwerk dat opnieuw tot leven komt. Ontdek een vernieuwde visie op dit klassieke verhaal tijdens deze musical in Antwerpen.

Lees meer

Carmina Burana: Concert | Lotto Arena Antwerpen

Laat u op 5 december 2023 meeslepen door het muzikale en choreografische meesterwerk, 'Carmina Burana' in de Lotto Arena te Antwerpen. Wereldwijd heeft dit magistrale stuk al meer dan 200.000 toeschouwers betoverd, getuige de staande ovaties na meer dan 350 voorstellingen.

Lees meer

Belinda Davids concert: The Greatest Love Of All | Staddschouwburg Antwerpen

Beleef het concert "The Greatest Love of All" met Belinda Davids, wanneer zij de liedjes van Whitney Houston tot leven brengt in de Stadsschouwburg Antwerpen op 2 november.

Lees meer

RuPaul's Drag Race Werq The World Tour 2023 | Lotto Arena Anvers

Beleef een nacht van ongeëvenaarde glamour en extravaganza! Op 9 november presenteert de Lotto Arena in Antwerpen de "Werq The World Tour 2023" van RuPaul's Drag Race.

Lees meer

Diana Ross: The Music Legacy Tour 2023 | Sportpaleis Antwerpen

Diana Ross, het muzikale icoon, komt op 17 oktober naar Antwerpen met haar 'The Music Legacy Tour 2023' in het befaamde Sportpaleis. Ervaar een avond vol iconische hits en de ongeëvenaarde stem van deze legende.

Lees meer