Ben jij een fan van gymnastiek en wil je niets missen van de beste gymnasten ter wereld? Dan moet je zeker tickets scoren voor het WK Turnen 2023 in Antwerpen! Tijdens dit topevenement kan je live genieten van Nina Derwael en vele andere topatleten die strijden om de wereldtitels.

Het WK Turnen vindt plaats van 30 september tot 8 oktober 2023 en biedt negen spannende wedstrijddagen waarop naast onze eigen Belgische gymnasten ook 's werelds beste gymnasten de strijd met elkaar aangaan. Het programma omvat onder andere de strijd om de wereldtitels per team, allround en per toestel. Dit evenement is niet alleen een must-see voor gymnastiekfans, maar voor iedereen die houdt van topsport en spektakel.

Het WK Turnen in Antwerpen is tevens een Olympisch selectie-evenement. Meer dan 500 gymnasten strijden niet alleen om de wereldtitels, maar ook om de laatste tickets voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Wil jij dus de toekomstige wereld- en Olympische kampioenen in actie zien? Dan moet je zeker tickets scoren voor dit onvergetelijke evenement in Antwerpen.

Als je besluit om naar het WK Turnen 2023 te gaan, vergeet dan niet om ook te genieten van de prachtige stad Antwerpen. Deze stad staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en heerlijke gastronomie. Maak van je bezoek aan het WK Turnen dus meteen een mini-vakantie en ontdek al het moois dat Antwerpen te bieden heeft.